Пропустить команды ленты
Пропустить до основного контента
SharePoint
Перейти вверх

Hygenic Aspects Meat Nov

Наименование публикации:Hygenic Aspects Meat NovАвторы:Соколов А. Ю. , Беспалова О. В., Мясникова Е. Н.
Безряднова А.С.
Тематическая область:Пищевая промышленность
Вид публикации:Статья в журнале
Электронная публикация:ДаЯзык издания:РусскийГод издания:2015Страна издания: Россия Наименование журнала или сборника: JOURNAL OF CHARACTERIZATION AND DEVELOPMENT OF NOVEL MATERIALSНомер журнала (с указанием года):3. Т. 7. 2015.Наименование издательства:Nova Science PublishersКод ISSN или ISBN:1937-7975Количество страниц:11Количество печатных листов:0,7Тираж, экз:100Индексация:Google ScholarБиблиографическая ссылка:Hygienic Aspects in the Evaluation of the Nutritional Value of Semifinished Meat // A.Yu. Sokolov, A.S. Bezryadnova, O.V. Bespalova, and E.N. Myasnikova. Journal of Characterization and Development of Novel Materials.- Volume 7 Issue 3. Аннотация (реферат):

​     In this article the results of research on the properties, microstructure, including food and biological value of meat raw materials are described. The work presents data on chemical and amino acid analyses, histological studies of meat of various types and manufacturers. Hygienic assessment of the quality of pork and poultry meat allows to choose the direction of rational processing into meat products and culinary products.


Перейти к списку публикаций