Пропустить команды ленты
Пропустить до основного контента
SharePoint
Перейти вверх

Collagen

Наименование публикации:CollagenАвторы:Соколов А. Ю. , Гончаров А. И.
Gorlov I.F., Titov E.I. et. al.
Тематическая область:Пищевая промышленность
Вид публикации:Статья в журнале
Электронная публикация:ДаЯзык издания:РусскийГод издания:2018Страна издания: Соединенные Штаты Наименование журнала или сборника:International Journal of Food PropertiesНомер журнала (с указанием года):21:1Наименование издательства:Taylor and FrancisКод ISSN или ISBN:1094-2912 Количество страниц:13Количество печатных листов:1,1Тираж, экз:1000Индексация:РИНЦ,
Scopus
Аннотация (реферат):

​   This paper presents a study of the processing of collagen-containing raw material and its changes in the course of targeted complex processing by hydrolysis,includingfreeze-drying.ThepH,chemicalcomposition,penetration magnitude, and critical shear stressweredetermined.The dried samples were examinedusingFourier-transforminfraredspectroscopy,andtheirmicrostructureswerecharacterized.Thecharacteristicpropertyoftheproductdeveloped was determined to be the presence of a relatively homogeneous fibrillar structure that promotes the functional capacity of the proteinoid-forming fibres in the compositions of foods from different groups.


Перейти к списку публикаций